torsdag den 1. november 2012

Chuck E. Cheese!

Haha, jeg opdaterer da vist lidt for meget her for tiden, det bliver da helt svært at følge med!

Tog på Chuck E. Cheese igår aftes med the Youth Group, og det var ret så skægt! Jeg havde aftalt med Macey at vi skulle have vores pyjamaser på/jeg skullle have mit baby kostume på, men jeg fik dog lidt kolde fødder, da vi så skulle af sted. Heldigvis havde Macey også sin pyjamas på, så det var kun en lille smule pinligt! Vi købte en pizza til deling (Kristen og jeg) og 30 tonkens til hver. For Chuck E. Cheese er bare en store spille arkade for børn. Så fedt! Jeg gik helt amok og rendte rundt som et stort barn med $$ i øjnene.
Man fik billetter som man skulle tælle op i en maskine (selv det var sjovt... Jeg har aldrig været på kasino!) og så valgte jeg en af de der svære firkantede ting, man skal ordne. Hader dem, men troede måske at jeg kunne gøre det. Næh nej, rører den aldrig igen. Og så valgte jeg også noget modellervoks.

Idag fik jeg lidt meget hjemvé. Det var i den første time i skolen, for jeg sidder og lytter til stille sange i kunst, og vi er i gang med et rigtigt svært projekt (for mig i hvert fald) og så skrev min mor en besked til mig, hvor hun sagde: "Jeg savner dig knus mor". Det kunne jeg slet ikke have....... Det er første gang, hvor jeg bare har haft lyst til at sætte mig ned og græde. Det gik dog over da vi kom ind i nutri and foods, hvor vi endelig er begyndt at lave mad! Idag var den første dag, og jeg var the manager, så jeg styrede lige det hele, og selvom vi lavede en enkelt fejl - misforståelse mellem mig og en af "mine kokke" - så blev vores muffins helt fantastiske!! Tror den ekstra halve tsk kanel tog den til det næste level ;-)

Det projekt i Art ødelægger godt nok min selvtillid, og kan slet ikke have det. Det er så dumt. Vi skal farve. Det er som om jeg bliver alt for perfektionist og ikke kan tegne noget som helst, fordi jeg bare vil have at det skal være perfekt. Og min indstilling er bare så dårlig til det hele, fordi det startede ud med en fejl, så fortsætter jeg bare i samme mønster... Og jeg som ved alt (måske ikke alt...) om at have den rette indstilling til livet (at gå ind i udveksling), kan ikke engang finde den rette indstilling til et art-project. Det er virkelig dumt.

Idag snakkede Dad med en mand fra trofæ-shoppen og han ville gerne lave en kopi af mit trofæ - bare mindre selvfølgelig. Og det viser sig så at han placere udvekslingsstuder her i området, og var lidt overrasket over, at han ikke vidste noget om mig, da han også er fra ISE.
Da vi så kommer hjem fra skole, kommer Grandma over og siger at hun har hørt om to piger i Greenville (nabobyen) som bor under virkelig dårlige omstændigheder, så de vil gerne hurtigst muligt ud af huset. (Det er noget med nogle lus og lopper, og alt muligt andet også). Så vi begyndte straks at snakke om at tage dem ind i et par dage og hjælpe dem, men de er med en anden organisation (som har et virkelig dårligt rygte.. Dad siger at det er her alle horror-historierne kommer fra - VIRKELIG skidt organisation - CETUSA eller noget... Sparta High School vil slet ikke tage studenter ind fra den organisation, fordi den er så dårlig), så vi kunne ikke tage dem ind. Og desuden må man kun have 2 udvekslingsstuder af gangen, og vi har heller ikke ligefrem plads til dem.... Men nu kørte Dad ned og snakkede med manden fra trofæ-shoppen, da han sagde noget om at der var tre familier her i Cedar som gerne ville have en udvekslingsstudent, så nu må vi håbe det løser sig. Men så skal de stalkels piger jo til at skifte familier, skoler og organisationer. Vil så gerne snakke med dem... Dad kører ned på deres skole i morgen og snakker med dem... Om hvad ved jeg ikke helt... Håber virkelig det løser sig, og ville virkelig gerne have dem her hos os - bare for at vise dem at det ikke er alle steder der er slemme... Jeg ved det ikke, bare give dem en god oplevelse. Men som Mom and Dad siger - så ville de også gerne have dem - men vi har bare ikke plads. Og så kunne Grandma and Grandpa tage den ene af dem... Hvis de havde plads-.-

Det skal nok løse sig - ellers bliver de sendt hjem... Kan slet ikke klare tanken om det!

I aften er der auditions til the community som Mon and Todd er en del af, så det har jeg lovet at deltage i - skal til audition som danser! Desværre har vi møde i kirken i aften, men der er også auditions i morgen aften, men ej for søren, jeg ved det ikke... Men det skal nok blive sjovt. Vil gerne til at lærer noget koreografi igen! :-)

Ville bare lige fortælle jer om Chuck E. Cheese - det var en ret sjov oplevelse!

Knus og kram Pauline :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar